Skip to content

Argentina: Salta

The past week, I stayed in the town of Salta in northern Argentina. I brushed up my Spanish skills a little bit by taking 10 hours of private classes at language school Idiomas Salta. I didn’t do too much. I rested. I had a bad cold. Sunday afternoon, I went horseback riding in the hills of Salta. I did not fall off the horse but I did fall when I was walking next to the horse. It figures!

———-

De afgelopen week heb ik in het stadje Salta verbleven in het noorden van Argentinië. Hier heb ik mijn Spaans bijgeschaafd door 10 uur privé-les te nemen bij taalschool Idiomas Salta. Voorts heb ik voornamelijk uitgerust. Ik had een flinke verkoudheid opgelopen. Zondag namiddag ben ik gaan paardrijden in de heuvels van Salta.  Ik ben niet van mijn paard gevallen toen ik erop zat maar wel toen ik er langs liep. Typisch!

Idiomas Salta Carmen

DSC_0019

DSC_0031

DSC_0036

DSC_0052

DSC_0063

 

 

3 Comments Post a comment
 1. Verbleef je er niet bij couchsurfer Horacio? Wij waren er twee keer, telkens bijna een week. En twee jaar later kwam Horacio bij ons in Lummen langs!
  Groetjes en tot in Ecuador?

  February 21, 2014
  • Hoi Hans! Had ik dat geweten… Ik heb een week in een middelmatig hostel in Salta verbleven. Hoe stellen jullie het in Ecuador? Waar wonen jullie ergens? Ik denk niet of ik er ga geraken. Lijkt me redelijk uit de buurt van Lima of niet? Groetjes!!

   February 24, 2014
 2. Soepie #

  gniffel, blij dat je ook doet alsof het winter is aan jouw kant van de wereld door een verkoudheidje op te lopen (mss toch van die watervallen :p)
  tot binnenkort schattebol!

  March 1, 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: