Skip to content

Thailand: Chang Mai – Songkran

Celebrating Songkran in Chiang Mai is complete mayhem! It is City Parade combined with the biggest water fight in the world. If you ever have the chance to celebrate Songkran in Chiang Mai, I highly recommend it. At least if you like to party and don’t mind getting wet… Courtesy of photographer Regis Serange.

———-

Songkran vieren in Chiang Mai is in één woord waanzinnig! Het is City Parade gecombineerd met het grootste watergevecht ter wereld. Het is een aanrader, tenminste als je van een feestje houdt én het niet erg vindt om een beetje nat te worden… Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden, heb ik hieronder enkele prachtige foto’s geplaatst van fotograaf Regis Serange.

S5 S6 S7 S10 S11 S12 S13 S14 S1 S2 S3

One Comment Post a comment
  1. Eva #

    Dat zou nog iets voor Noor zijn 😉

    April 16, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: