Skip to content

Laos: Slow Boat

The slow boat heads down the Mekong River. The boat leaves the border village Huay Xai and arrives two days later in the French colonial town Luang Prabang. They call it a slow boat for a reason but the scenery is stunning.

———-

De trage boot

De slow boat vertrekt in het grensdorpje Huay Xai en vaart de Mekong Rivier af. Twee dagen later meert de trage boot aan in het Frans koloniale stadje Luang Prabang. Het wordt niet voor niets een trage boot genoemd maar de landschappen die je ziet onderweg zijn prachtig.

Slow boat (2)

Slow boat (3)

Slow boat (4)

Slow boat (5)

Slow boat (6)

Slow boat (8)

Slow boat (10)

Slow boat (12)

Slow boat (16)

Slow boat (18)

Slow boat

5 Comments Post a comment
 1. tante Mo #

  Dag Iris,

  Hier met tante Monique een keertje. Hoe gaat het daar met je? Zo te zien en te lezen, heb je het wel naar je zin. Ik geniet van je reisverhalen en denk regelmatig aan je. Doe zo verder met je reis. Veel plezier en vele groetjes van tante Monique.

  April 27, 2013
  • Dag tante Mo,

   Da’s leuk dat je een berichtje achterlaat! Vooreerst nog een gelukkige verjaardag gewenst. Heb je mijn sms’je gehad? Ik geniet erg van mijn reis.

   Groetjes

   May 2, 2013
 2. Isolde #

  Hoi Iris. Geniet er van en probeer het ritme van de slow boat vast te houden, relax! In en rond Luang Praban valt er genoeg te doen, maar t zal ondertussen nog wat meer toeristisch geworden zijn. Leuke foto’s trouwens. Groetjes
  Isolde

  April 29, 2013
  • Hey Isolde! Hahaha, het ritme van de slow boat was wel heel erg traag. Luang Prabang was de moeite. Ik zal straks wat foto’s uploaden van Luang Prabang.

   May 2, 2013
 3. Nadine Roggemans #

  Iris, je maakt prachtige en originele foto’s. Landschappen en af en toe ook iets op de voorgrond geeft het magische effect. De foto van die kindjes onder de boot is super.

  May 3, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: