Skip to content

Vietnam: Halong Bay

I enjoyed a three day Halong Bay cruise and a visit to Cat Ba Island. An incredible seascape to see thousands of limestone islets rise from the waters of the Gulf of Tonkin. Since 1994, this natural wonder is a designated UNESCO World Heritage site.

———-

Drie dagen genoten van een cruise op Halong Bay en een bezoek aan Cat Ba Island. Het is een bijzonder zeezicht om duizenden kalkstenen rotsen uit het water te zien rijzen in de Golf van Tonkin.  Sinds 1994 pronkt dit natuurwonder dan ook op de lijst van UNESCO’s werelderfgoed.

Halong Bay (19)

Halong Bay (23)

Halong Bay (26)

Halong Bay (28)

Halong Bay (33)

Halong Bay (44)

Halong Bay (55)

4 Comments Post a comment
 1. Nadine Roggemans #

  Hey Iris, je doet ons nogal dromen hé! Zo’n prachtige natuur. En dat is dan nog maar op foto; je moet ni vragen als je hier echt van dichtbij kan van genieten. Op de foto’s is het weer nogal overtrokken blijkbaar. Hopelijk heb je ook van dit landschap kunnen genieten onder een stralende zon. We blijven je volgen.

  May 16, 2013
  • Hey Nadine! Het weer in Vietnam verschilt nogal. In het noorden (Hanoi, Sapa en Halong Bay) was het rond de 30 graden maar regent het vaak. In de ochtend of in de avond mag je een fikse stortbui verwachten. Maar dat duurt maar een uurtje. In centraal-Vietnam is het rond de 38 graden zonder regen of wind. Ik mis de verfrissende dagelijkse regendouche dus wel! Groetjes

   May 16, 2013
 2. Eva #

  Hé Iris!!
  Ziet er allemaal super uit. Dat kan niet anders dan dat je het naar je zin hebt!
  groetjes vanuit België , ook van Noor en Kenny x

  May 16, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: