Skip to content

Vietnam: Mekong Delta

Several people have told me that it’s not worth making the trip to the Mekong Delta. I’ve went to see it anyway but I was underwhelmed. It is a very poor region and the nature is not that beautiful. But hell, not every place can be that stunning, right? Now, I have at least seen the smallest floating market of Ho Chi Minh City, Cai Be, and I have visited a floating village in Chau Doc.

———-

Verschillende mensen vertelden me dat het niet de moeite is om de Mekong Delta te bezoeken. Ik ben toch een kijkje gaan nemen maar was niet onder de indruk. Het is een heel arme regio en de natuur is niet zo mooi. Maar ach, niet alle plaatsen kunnen even top zijn. Nu heb ik in Cai Be toch de kleinste drijvende markt gezien van Ho Chi Minh City en in Chau Doc een drijvend vissersdorp bezocht.

Mekong Delta (2)

Mekong Delta (5)

Mekong Delta (7)

Mekong Delta (17)

Mekong Delta (21)

Mekong Delta + Floating village

Β 

3 Comments Post a comment
 1. Nadine Roggemans #

  Hallo Iris,
  Wat heb jij een geluk om zo’n reis te kunnen maken en vooral om momenteel in warmere streken te vertoeven! In ons Belgenland is het koud en heel nat. Maar dat zal je wel al meer gehoord hebben zeker. Niks van aantrekken en je wereldreis intens beleven, dat moet je verder doen!

  May 29, 2013
 2. Mar-Cella en Marco #

  En heb je in een ‘floating hotel’ geslapen!!! πŸ˜‰

  May 31, 2013
  • Absoluut, dat was ik vergeten te vermelden! Met een roommate met panische angst voor ratten. πŸ˜€

   June 5, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: