Skip to content

Thailand: Koh Tao – (Rainy) Days in Paradise

Ko Tao (5)
Ko Tao (12)
Ko Tao (9)
Ko Tao (19)
Ko Tao (26)
Ko Tao (25)
Ko Tao (18)
I have spent the past week on the island of Koh Tao. The weather was shit. The rainy season has started: gray sky and daily rainfall. So I spent most of the time in the bungalow, reading and drinking a couple of Tigers. Between the rain showers, I went scuba diving, snorkelling, hiking and cliff jumping (3, 9, 12 m).
———-
Alweer een (regenachtige) dag in paradijs

De afgelopen week heb ik doorgebracht op het eiland Koh Tao. Het weer was minder. Het regenseizoen is begonnen en dat is te merken aan de grijze lucht en de dagelijkse stortbuien. Ik heb vooral in de bungalow gezeten, veel gelezen en enkele Tigers gedronken. Tussen de regenbuien door ben ik gaan diepzeeduiken, snorkelen, hiken en ben ik van enkele kliffen gesprongen (3, 9, 12 m). Kicken!

6 Comments Post a comment
 1. Soepie #

  🙂 nou ja, hier regent het ook. Fijn dat je meedoet! 😉 Karolien heeft ons dan ook nog verlaten om de zon te gaan opzoeken, de VERRADER!! Ik denk wel nie dat ze van kliffen zal gaan springen 😉

  Dikke zoen!

  June 25, 2013
  • Ironisch, niet waar? Op de dagen dat het hier regende, was het tropisch warm in België. Ik dacht er aan om naar huis te komen om wat zon te pakken. 🙂 Waar is Karo heen? Hahaha, nee, het is niet aangewezen dat Karo in haar toestand van kliffen springt. 🙂 Doe ze daar allemaal de groeten van me!!! X

   June 30, 2013
   • Soepie #

    Ze is een weekje naar Lacanau geweest 🙂 Zelf ben ik ondertussen helemaal aan het vervellen van een weekendje zee (GVD de zon scheen niet eens, toch verbrand, je kent me..)
    Groeten terug van ons 🙂

    July 4, 2013
   • Nu zie ik het lijfvan die kreeft van Ariël de kleine zeemeermin voor me met jouw hoofd erop geplakt. :-p

    July 5, 2013
 2. Soepie #

  zo is het, maar dan schilferig :p

  July 7, 2013
  • Ik zie het al helemaal voor me. Picture perfect! 😀

   July 7, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: