Skip to content

Indonesia: Bali – Meeting Ketut

DSC_0027

DSC_0032

DSC_0035

DSC_0037

DSC_0038

DSC_0039

DSC_0042

DSC_0044

DSC_0046

DSC_0047

DSC_0052

DSC_0015

In Ubud, Bali, I met Ketut Liyer. The Balinese medicine man is best known as the spiritual healer of Elizabeth Gilbert in the book ‘Eat, Pray, Love’  or the movie with Julia Roberts in the lead role. The encounter was so funny. After a body check (my ears, eyes, cheeks, nose, back, legs, and knees are thoroughly checked), he reads my hand palm. He says I am very lucky.  I will get very old.  Hundred years, like himself.  He tells me not to worry. I will meet a handsome man I can marry until the end of my life. And if it doesn’t work out, no problem, because I can marry up to three times. He says I will have three children. Hopefully not with my three different husbands?!  He also says that I will be succesful in everything I do. I will try out different things in my life: Marketing, writing & publishing, opening a beauty salon. Yeah, a new career awaits after my trip around the world.

———-

In Ubud, Bali heb ik Ketut Liyer ontmoet. De Balinese medicijnenman is bekend van het boek ‘Eten, bidden, beminnen’  van Elizabeth Gilbert of de gelijknamige film met Julia Roberts in de hoofdrol. De ontmoeting was zo grappig. Na een grondige lichaamscontrole (m’n oren, ogen, kaken, neus, rug, benen, en knieën worden grondig nagekeken), leest hij m’n handpalm. Hij zegt dat ik veel geluk heb, en heel oud zal worden. Honderd jaar, zoals hijzelf. Hij zegt dat ik me geen zorgen moet maken. Ik zal een knappe man ontmoeten waar ik mee kan trouwen tot het einde van m’n leven. En als het niet lukt, geen probleem, want ik kan tot drie maal toe huwen. Verder zegt hij dat ik drie kinderen zal krijgen. Hopelijk niet van m’n drie verschillende echtgenoten?! Ook zegt ie dat ik succesvol zal zijn in alles wat ik doe. Ik zal, volgens hem, verschillende dingen proberen in m’n leven: o.a. Marketing, schrijven, en  een schoonheidssalon openen. Jaja, een nieuwe carrière lonkt na m’n wereldreis.

6 Comments Post a comment
 1. Eva #

  hihihi, een schoonheidssalon dat is echt iets voor u 😀

  August 8, 2013
 2. Nadine Roggemans #

  Ni te geloven! Wat een ervaring heb je daar weer bij! En dan nog om je zo’n fantastische vooruitzichten te laten voorspellen… goe bezig !

  August 8, 2013
 3. Marc #

  what did the man see on your hand? Is your future waiting for any crazy surprise? are you going 2b next EU Chairwoman??? 🙂 hehehe

  Have fun Iris
  regards from Catalonia

  August 8, 2013
  • Hi Marc,
   I can read your hand. You will go to Canada! :-p
   Greets from Sydney!

   August 12, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: