Skip to content

Australia: Sydney – Blue Mountains

My second week in Sydney has flown by. I have a busy schedule with my two jobs. Every day I am working in the printing company or in the hostel. But it’s good to be busy. Of course, a person also needs some time to relax. That’s why I went  to Blue Mountains National Park with the Argentinian Florencia, the American Michael and Brit Mark to Blue Mountains. Note to myself: next time take at least one  group picture suitable for publication! From Sydney we took the train to the little town of Katoomba. Echo Point is a beautiful view point of the Three sisters and also the starting point of our bush walk.

———-

Mijn tweede week in Sydney is voorbij gevlogen. Ik heb een druk schema met m’n twee baantjes. Elke dag ben ik aan het werk in de drukkerij of in het hostel. Maar het is leuk om bezig te zijn. Natuurlijk heeft een mens ook ontspanning nodig. Daarom ben ik samen met de Argentijnse Florencia, de Amerikaan Michael en de Brit Mark naar Blue Mountains National Park geweest. Notitie aan mezelf:  neem volgende keer ten minste één groepsfoto geschikt voor publicatie. Vanuit Sydney hebben we de trein genomen tot het stadje Katoomba. Van Echo Point heb je een mooi uitzicht op de Three sisters en dat was ook het vertrekpunt van onze boswandeling.

Sydney Blue Mountains

Sydney Blue Mountains (13)

Sydney Blue Mountains (10)

Sydney Blue Mountains (8)

Sydney Blue Mountains (4)

3 Comments Post a comment
 1. Soepie #

  Dolletjes seg! Ziet er leuk uit, gelukkig zonder enge bloemen! Wel enge beestjes of ben jij de enige?
  Vraagje, mag ik je nu ook werkelijke, ouderwetse brieven sturen? Nu je zo honkvast bent :p Mail me je adres maar poppie hihi 🙂
  Dan kunnen we gokken hoe lang het onderweg is :p Ik vraag me af hoelang dit comment erover doet :d
  Baaaaaaaaaaaaaai!

  August 27, 2013
 2. Greet #

  Leuk, joh ….. Ga mijn foto’s ook eens terug opzoeken 😉 ….

  August 30, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: