Skip to content

Peru: Amazon – Tambopata Reserva Nacional

Tambopata (126)

Tambopata (5)

Tambopata (16)

Tambopata (25)

Tambopata (41)

Tambopata (51)

Tambopata (52)

Tambopata (62)

Tambopata (65)

Tambopata (75)

Tambopata (76)

Tambopata (83)

Tambopata (84)

Tambopata (85)

Tambopata (86)

Tambopata (89)

Tambopata (99)

Tambopata (102)

Tambopata (113)

Tambopata (127)

Tambopata (2)

Travel buddy Constance and I have spent four days in the Peruvian Amazon. The first day we went out for a short walk in the jungle and in the evening, we went on a boat tour to spot Caimans. Every now and again, a couple of red eyes were peeping out of the water. Rise and shine on the second day for a hike to the Sandoval lake. We have more chance to observe wildlife early in the morning. We see a lot of birds and monkeys in Tambopata Reserva Nacional. We end the night with a nocturnal walk. No Puma’s but a bunch of Tarantula’s and insects.  In the morning of the third day, we went Piranha fishing and kayaking. In the afternoon, canopy and ziplining. The fourth day, we just chilled around the lodge. Enjoying the peace and tranquility of the jungle.

———-

Reisgenootje Constance en ik hebben vier dagen in de Peruaanse Amazone gespendeerd. De eerste dag hebben we een korte wandeling  in de jungle ondernomen en ’ s avonds zijn we met een bootje Kaaimannen gaan spotten. Af en toe zagen we rode oogjes uit het water piepen. Vroeg uit de veren op dag twee voor een hike naar het Sandoval meer. We vertrekken vroeg omdat we dan meer kans hebben om wildlife te zien. Veel  vogels en apen in het Tambopata Reserva Nacional.  De avond sluiten we af met een nachtwandeling. Geen Puma’s  maar wel Tarantula’s en een heleboel insecten. De derde dag was afwisselend. In de ochtend gaan we Piranha’s vissen en kajakken. Nademiddag was het tijd voor canopy (houten wandelbrug) en ziplinen. De vierde dag hebben we rond de lodge doorgebracht. Genieten van de rust en stilte van de jungle.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: