Skip to content

Australia: Adelaide Hills

I wwoof’ed this week on a vineyard  in the Adelaide Hills. It’s a Pinot Noir vineyard. I wanted to work on a winery in Australia. I had a romantic idea of it all: picking grapes all day in the sun. Reality is different. The main task is weeding. Luckily, a friend contacted me earlier this week. Tony was also looking for a place to wwoof. My host said he was welcome to come over. Work was not exactly  fun but we got the opportunity to enjoy the facilities of the property:  tennis court, swimming pool, trampoline, and we could stay in a seperate house. Next week,  we are going to travel West together. A new adventure awaits!

———-

Deze week wwoof ik op een wijngaard in de Adelaide Hills. Het is een Pinot Noir vineyard. Ik wou heel graag op een wijnerij werken in Australië.  Ik stelde het mij rooskleurig voor: druifjes plukken in de zon. De realiteit is anders. Heel de dag onkruid uitspitten. Gelukkig contacteerde een vriend me eerder deze week. Tony zocht ook een plaats om te wwoof’en. Voor mijn gastvrouw was dit geen enkel probleem. Het werk was niet leuk maar we mochten wel genieten van de faciliteiten: tennisveld, zwembad, trampoline en verblijven in een apart huis. Na deze week houden we het voor bekeken. We gaan de komende weken richting westen reizen. Op avontuur!

DSC_0033

DSC_0027

DSC_0028

DSC_0029

DSC_0041

DSC_0040

DSC_0038          DSC_0045

DSC_0044

4 Comments Post a comment
 1. Soepie #

  aha, feels like home, met da zwembad, da tennisveld en vooral da onkruid :p hahaha 🙂 Oefen maar goed, dan mag je bij ons ook eens komen wwoof’en hihi. We hebben iemand gevonden om ons dak te doen! nog steeds te duur, maar een huis zonder dak is ook niks he 🙂 Nog slechts 1 winter wordt er hier gekampeerd. Aaah het avontuur…
  Is de wijn die ze maken lekker?? 🙂
  Groetjes!!

  November 10, 2013
  • Hahaha, thanks but no thanks. No more wwoofing for me. Fijn om te horen dat ge binnen een half jaar een echt dak boven uw hoofd hebt.Hebt ge in tussentijd een tentje in uw living staan? :-p

   November 25, 2013
 2. wiebkewellens@gmail.com #

  Wat een ervaring zo’n wijngaarden!!! Zal inderdaad wel intensief zijn, maar hoe geweldig!!! Ben ook al benieuwd naar je avontuur in het Westen … Geniet nog goed!!!

  November 21, 2013
  • Reisverslag over het Westen is gepost. 🙂 Weten jullie al wanneer jullie naar Australië gaan en welke plaatsen jullie willen bezoeken?

   November 25, 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: